Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nadchodzi wiosna, a wraz z nią nowalijki! Warto dodać je zatem do naszego menu - są bardzo smaczne, a przy tym niezwykle zdrowe! Sprawdź nasz przepis na makaron typy kokardki z: rzodkiewką, cebulą dymką, rzeżuchą, koperkiem, jajkami i kiełkami słonecznika.
200 | Gramów |
makaron Lubella kokardki
|
|
![]() |
|||
1 | Pęczek |
rzodkiewka
|
|
1 | Pęczek | ||
50 | Gramów |
Rzeżucha
|
|
100 | Gramów |
Kiełki słonecznika
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
Sos |
|||
0.5 | Sztuki |
cytryna
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
150 | Gramów |
jogurt naturalny
|
|
50 | Gramów |
ser feta
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |