Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na makaron? Przygotuj domowe pesto i wykorzystaj je do doprawienia pysznego dania z kokardkami Lubella. Wystarczy podsmażyć łososia pokrojonego w kostkę, rozpuścić serek mascarpone i wymieszać składniki!
400 | Gramów |
makaron Lubella kokardki
|
|
![]() |
|||
300 | Gramów |
Filet z łososia
|
|
30 | Gramów |
pestki dyni
|
|
250 | Gramów |
świeża bazylia
|
|
100 | Gramów |
parmezan
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
100 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
100 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |