0

Składniki

1 Szczypta
zioła prowansalskie
1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
Łosoś świeży
50 Gramów
parmezan
2 Sztuki
por
3 Łyżki
sok z cytryny
3 Łyżki
oliwa
200 Dekagramów
ingridient
makaron kokardki Lubella
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pora pokroić w grube plastry, dodać do łososia i smażyć około 7 minut.
  2. Dodać ugotowany makaron, podsmażyć wszystko razem, przyprawić pieprzem, solą i ziołami. Podawać z parmezanem.
  3. Rybę opłukać, posypać solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Pokroić na duże kawałki i smażyć na oliwie.

Opis

Świeże składniki to sukces tego dania!

Podobne przepisy

Kokardki z białą fasolą

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Pappardelle z kurkami w sosie śmietanowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pappardelle z kurkami w sosie śmietanowym

Pieczony makaron z jajkami przepiórczymi

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pieczony makaron z jajkami przepiórczymi

Spaghetti z pietruszkowym pesto

Przepis
Łatwy Do 15 min
Spaghetti z pietruszkowym pesto

Tagliatelle z wieprzowymi klopsikami w sosie śmietanowo-poro...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tagliatelle z wieprzowymi klopsikami w sosie śmietanowo-porowym

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z mięsem mielonym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!