Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Drób to świetny dodatek do wielu dań. Szczególnie smakowicie prezentuje się połączenie kurczaka z makaronem. Jest bardzo smacznie, a przy tym wyjątkowo pożywnie. W naszym przepisie proponujemy wykorzystanie makaronu typu kokardki.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
200 | Gramów |
makaron Lubella kokardki
|
|
![]() |
|||
200 | Gramów |
Pierś z kurczaka
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
4 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
0.5 | Puszki |
groszek zielony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |