Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jak się okazuje pomysłów na markaron są tysiące. Jeden z nich to prosty, niby klasyczny makaron z sosem śmietanowym i boczkiem, z dodatkiem zielonej fasoliki szparagowej i pomysłową posypką z rozkruszonych grzanek. eleganckim.
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
Fasolka szparagowa mrożona
|
|
2 | Łyżki |
serek mascarpone
|
|
10 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
0.5 | Szklanki |
Grzanki
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietanka kremowa 30%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |