Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
ingridient
makaron kokardki Lubella
150 Gramów
Fasolka szparagowa mrożona
2 Łyżki
serek mascarpone
10 Dekagramów
boczek wędzony
0.5 Szklanki
Grzanki
0.5 Szklanki
śmietanka kremowa 30%
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Dodajemy mascarpone, makaron podajemy posypany rozkruszonymi grzankami.
  2. Dolewamy śmietanę.
  3. Makaron gotujemy z fasolką szparagową.
  4. Do boczku dodajemy makaron i fasolkę.
  5. Podsmażamy boczek.
  6. Na oliwie smażymy bułkę pokrojoną w drobną kostkę.

Opis

Jak się okazuje pomysłów na markaron są tysiące. Jeden z nich to prosty, niby klasyczny makaron z sosem śmietanowym i boczkiem, z dodatkiem zielonej fasoliki szparagowej i pomysłową posypką z rozkruszonych grzanek. eleganckim.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!