Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kto nie wierzy, niech sprawdzi, że to najszybsze danie świata. W dodatku robi wrażenie niezwykle przemyślanego i wykwintnego;-))
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
0.3 | Pęczka |
świeża bazylia
|
|
0.75 | Szklanki |
Oliwki
|
|
1 | Sztuka |
Łosoś świeży
|
|
1 | Sztuka |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Sztuka |
Ser pleśniowy
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
10 | Dekagramów |
parmezan
|
|
0.5 | Szklanki | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |