Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kuchnia włoska nie od dziś jest lubiana przez Polaków.Będąc na wakacjach wew Włoszech, a dokładnie w Mediolanie miałam okazję spróbować tej właśnie potrawy:makaron, fenkuł, wspaniałe włoskie pomidory i ser ricotta.Polecam wszystkim !Smacznego!
75 | Mililitrów |
Białe wino
|
|
2 | Puszki | ||
6 | Łyżeczek |
Oliwa z oliwek Extra Vergine
|
|
4 | Łyżeczki |
ser biały
|
|
500 | Gramów | ||
200 | Gramów |
Ser ricotta
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
Koper włoski
|
|
6 | Sztuk |
Kiełbaski
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |