Kokardki z czerwonym pesto i oliwkami

tyna
Kokardki z czerwonym pesto i oliwkami

1

0 / 0

Uwielbiam pesto!

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

0.50 szkl. oliwki czarne

1 szt. pesto czerwone

2 szt. ząbek czosnku

3 łyżka parmezan

1 łyżka oliwa

400 dag. makaron kokardki lubella

Przygotowanie


1

Na łyżce oliwy krótko podsmażamy rozgnieciony czosnek.

2

Dodajemy pesto i krótko podsmażamy.

3

Dodajemy ugotowany makron i pokrojone oliwki, dokładnie wszystko mieszamy.

4

Podajemy z natka pietruszki i parmezanem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

3570

kcal

Białka

133

gram

Węglowodany

701

gram

Tłuszcze

15

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły