Kokardki francuskie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kokardki francuskie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976637916.jpeg&w=3840&q=75)
Szybkie ciastka w uroczym kształcie. Idealne do gorącego kakao.
0
0 / 0
Szybkie ciastka w uroczym kształcie. Idealne do gorącego kakao.
2
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
50 porcji
Składniki
0.30 szkl. cukier puder
1 szt. ciasto francuskie
Przygotowanie
1
Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem. Wycinamy prostokąty 5x10 cm. Każdy kawałek skręcamy robiąc kokardkę. Gotowe pieczemy 20 min. w temp. 180 stopni C. Gotowe posypujemy cukrem pudrem.