0

Składniki

0.3 Szklanki
cukier puder
1 Sztuka
ciasto francuskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ciasto francuskie rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem . Wycinamy prostokąty 5x10 cm. Każdy kawałek skręcamy robiąc kokardkę. Gotowe pieczemy 20 min. w temp. 180'C. Gotowe posypujemy cukrem pudrem. Smacznego !!

Opis

Szybkie ciastka

Podobne przepisy

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz.

Beza z malinami i borówkami

Średni Do 3 godz.

Chłodnik malinowy

Łatwy Do 40 min.

Ciasteczka z kółkami miodowymi Mlekołaki

Średni Do 1 godz.

Ciastka Kwiatuszki

Trudny Do 1 godz.

Ciastka szachownica

Łatwy Do 3 godz.

Ciasto drożdżowe

Łatwy Do 40 min.

Ciasto kakaowo bananowe

Średni Do 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!