Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron typu kokardki otulony świeżą botwinką to przepis, który idealnie sprawdzi się jako danie główne. Aby przygotować to pyszne danie, zaopatrz się w następujące składniki: makaron kokardki, botwina (liście i korzeń), roszponka, jajka, suszony estragon (bylica draganek), ser kozi (twaróg), czosnek, pestki dyni oraz oliwa z oliwek.
300 | Gramów |
Makaron Lubella Mini kokardki
|
|
![]() |
|||
3 | Sztuki |
Botwina (liście i korzeń)
|
|
150 | Gramów |
Roszponka
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżeczki |
Suszony estragon
|
|
150 | Gramów |
Ser kozi, twarogowy
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
50 | Gramów |
pestki dyni
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |