0

Składniki

200 Gramów
śliwki
8 Gramów
bułka tarta
40 Gramów
masło
300 Gramów
mąka
25 Gramów
cukier puder
3 Sztuki
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. gotowanie knedli
  2. Robienie knedli
  3. gotowe knedle

Opis

Można podawać ze śmietaną i cukrem

Podobne przepisy

Kluski leniwe

Łatwy Do 40 min
Kluski leniwe

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Łatwy Do 15 min
Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Łatwy Do 3 godz
Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Średni Do 1,5 godz
Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Kopytka w sosie pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Kopytka w sosie pieczarkowym

Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Łatwy Do 40 min
Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!