0

Składniki

200 Gramów
śliwki
8 Gramów
bułka tarta
40 Gramów
masło
300 Gramów
mąka
25 Gramów
cukier puder
3 Sztuki
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. gotowanie knedli
  2. Robienie knedli
  3. gotowe knedle

Opis

Można podawać ze śmietaną i cukrem

Podobne przepisy

Kluski leniwe

Łatwy Do 40 min.

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Łatwy Do 20 min.

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz.

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz.

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Łatwy Do 3 godz.

Kopytka w sosie pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz.

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Łatwy Do 40 min.

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!