Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Krok po kroku
8 | Łyżek | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
Ser twarogowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
250 | Gramów |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1.5 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |