Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne i szybkie w przygotowaniu wigilijne danie, którego nie może zabraknąć na moim stole.
800 | Gramów |
Makaron Lubella 5-jajeczna Wstążki
|
|
![]() |
|||
2 | Łyżki |
masło
|
|
200 | Gramów |
Figi suszone
|
|
100 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
50 | Gramów |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
50 | Gramów |
Rodzynki suszone
|
|
5 | Łyżek |
migdały obrane
|
|
1 | Sztuka |
Sok z limonki
|
|
1 | Sztuka |
Grejpfrut
|
|
0.5 | Kilograma |
Mak niebieski
|
|
2 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
8 | Łyżek |
miód lipowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |