Klopsy z kapustą pekińską

m7
Klopsy z kapustą pekińską

0

0 / 0

Przepis na mielone, ale w innym wykonaniu bo z kapustą pekińską

17

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

1 szcz. sól

1 szcz. pieprz

1 szcz. sól

1 szcz. pieprz

80 g koncentrat pomidorowy łowicz

1 szkl. kasza manna

1 szkl. olej

0.50 szkl. śmietana

3 szkl. woda

2 szt. jaja kurze całe

1 szt. cebula

2 szt. czosnek

1 szt. przyprawa do mielonego

1 szt. przyprawa do gyrosa

1 szt. kostka rosołowa

20 dek. kapusta pekińska

40 dek. mięso mielone

Przygotowanie


1

poszatkowaną kapustę połączyć z pozostałymi składnikami. Z powstałej masy uformować kulki i usmażyć na oleju.

2

przygotować sos, łącząc wszystkie składniki. Klopsy przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać gotowym sosem, piec ok. 30-40 minut.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły