Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na mielone, ale w innym wykonaniu bo z kapustą pekińską
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
80 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
kasza manna
|
|
1 | Szklanka |
olej
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana
|
|
3 | Szklanki |
woda
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Przyprawa do mielonego
|
|
1 | Sztuka |
przyprawa do gyrosa
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa
|
|
20 | Dekagramów |
kapusta pekińska
|
|
40 | Dekagramów | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |