0

Składniki

2 Sztuki
cebula
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
bułka
2 Sztuki
marchew
50 Dekagramów
Mielone mięso z indyka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1 cebulkę posiekać i wymieszać z mięskiem.
  2. Dodać jajko, bułkę i doprawić do smaku. dokładnie wymieszać.
  3. Z przygotowanej masy formować niewielkie kuleczki.
  4. Kłaść na patelnię z odrobiną masła i dusić razem z tartą marchewką i 1 cebulką.

Opis

te klopski uwielbiam moja córeczka

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz.

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Łatwy Do 40 min.

Pasztet z cukinii

Łatwy Do 40 min.

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Średni Do 3 godz.

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz.

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min.

Gulasz z łopatki wieprzowej z warzywami

Łatwy Do 1 godz.

Indyjskie Bhaji

Średni Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!