Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Delikatne i smaczne klopsy z mięsa mielonego w aromatycznym sosie bolońskim. Podane z prostą do zrobienia surówką z kapusty.
Klopsy |
|||
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
400 | Gramów | ||
0.5 | Sztuki | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
6 | Łyżek |
bułka tarta
|
|
1 | Sztuka |
Jajka
|
|
4 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżka |
oregano
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
Surówka |
|||
0.5 | Sztuki |
kapusta biała
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |