Klopsiki z jajek
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Klopsiki z jajek](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975567217.jpeg&w=3840&q=75)
Wspaniałe danie nie tylko na obiad. Kotlety jajeczne to znakomita alternatywa dla kotletów mielonych.
1
0 / 0
Wspaniałe danie nie tylko na obiad. Kotlety jajeczne to znakomita alternatywa dla kotletów mielonych.
4
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
3 szczyp. sól, pieprz
1 szkl. bułka tarta
10 szt. jaja kurze całe
3 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Jajka ugotowane pokroić w drobne kosteczkę. Wszystko wymieszać z majonezem i dodać do smaku soli i pieprzu
2
Z powstałej masy formować malutkie klopsiki i obtaczać je w bułce tartej.
3
Smażyć na patelni.