Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczny chłodnik litewski to najlepsza propozycja na posiłek w upalne dni. Nie tylko nas ochłodzi, ale i nasyci, dostarczywszy niezbędnej energii, witamin, mikro- i makroelementów. Buraczki, botwinka, odrobina kwasku cytrynowego dla smaku, a do tego starte, świeże rzodkiewki, koperek, szczypiorek i ogórki to wszystko, co niezbędne do przygotowania obiadu w gorący dzień!
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
2 | Pęczki |
Botwina
|
|
1 | Sztuka |
rzodkiew
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
0.5 | Pęczka |
Szczypior
|
|
500 | Mililitrów |
jogurt naturalny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
5 | Mililitrów |
Kwasek cytrynowy
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |