Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczna pomidorowa z makaronem na wywarze warzywnym sprawdzi się również dla wegetarian. Pyszna, delikatna pomidorówka to zawsze dobry pomysł na zupę, a z dodatkiem fety smakuje jeszcze lepiej.
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
100 | Gramów |
ser feta
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
olej
|
|
1 | Pęczek |
świeża bazylia
|
|
1 | Opakowanie |
śmietana 18%
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |