Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Efektowna, ale jednocześnie łatwa do zrobienia przystawka? Z naszym przepisem na kieszonki z ciasta francuskiego z wyśmienitymi dodatkami zachwycisz wszystkich. Sprawdź!
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
0.5 | Sztuki |
brokuły
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Dekagram |
ciasto francuskie
|
|
15 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |