Kieszonka schabowa

m7
Kieszonka schabowa

0

0 / 0

Schab przyrządzamy zdecydowanie inaczej niż każdy inny, zachwyca smakiem i delikatnością:)

9

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szcz. sól

1 szcz. zioła prowansalskie

1 łyżeczka papryka ostra

1 łyżeczka papryka słodka

1 szt. marynata

2 szt. czosnek

2 szt. schab

2 łyżka oliwa

10 dek. ser feta

Przygotowanie


1

Najpierw przygotowujemy marynatę mieszając wszystkie składniki razem

2

mięsko nacinamy tworząc w nim kieszonkę i w środek dajemy sera feta ząbek wyciśniętego czosnku i "zaszywamy" to wykałaczkami:)

3

takie mięsko smarujemy marynata i wkładamy na godzinę do lodówki żeby dobrze przeszło

4

po tym czasie wkładamy do rękawa foliowego do pieczenia i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 20 minut

5

a później zajadamy sie:)

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły