Kieszonka schabowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kieszonka schabowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977608524.jpeg&w=3840&q=75)
Schab przyrządzamy zdecydowanie inaczej niż każdy inny, zachwyca smakiem i delikatnością:)
0
0 / 0
Schab przyrządzamy zdecydowanie inaczej niż każdy inny, zachwyca smakiem i delikatnością:)
9
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. zioła prowansalskie
1 łyżecz. papryka ostra
1 łyżecz. papryka słodka
1 szt. marynata
2 szt. czosnek
2 szt. schab
2 łyżka oliwa
10 dag. ser feta
Przygotowanie
Najpierw przygotowujemy marynatę mieszając wszystkie składniki razem
mięsko nacinamy tworząc w nim kieszonkę i w środek dajemy sera feta ząbek wyciśniętego czosnku i "zaszywamy" to wykałaczkami:)
takie mięsko smarujemy marynata i wkładamy na godzinę do lodówki żeby dobrze przeszło
po tym czasie wkładamy do rękawa foliowego do pieczenia i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 20 minut
a później zajadamy sie:)