Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wraz z nadejściem wiosny, rozpoczynamy sezon grillowy. Na ogniu nie może zabraknąć pieczonych kiełbasek z domowym sosem barbecue. Łap szybki przepis na sprawdzony dodatek do potraw z grilla i spraw smakowitą przyjemność sobie i bliskim.
250 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
8 | Sztuk |
kiełbaska grillowa
|
|
80 | Mililitrów |
Piwo jasne
|
|
30 | Mililitrów |
Olej rzepakowy
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
chili
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
ocet winny
|
|
1 | Łyżka |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
1 | Łyżeczka |
musztarda
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |