0

Składniki

1 Sztuka
Estragon
6 Sztuk
Kiełbasa zwyczajna
2 Sztuki
ząbek czosnku
2 Łyżki
olej słonecznikowy
1 Łyżka
musztarda
1 Łyżka
ocet
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Estragon posiekać wymieszać z olejem czosnkiem, musztardą i octem.
  2. Kiełbaski posmarować mieszaniną z estragonem.
  3. Odstawić na ok.2 godzinki do lodówki od czasu do czasu je obracając.
  4. Następnie odsączyć z marynaty i piec na rozgrzanym grillu.

Opis

pyszne kiełbaski na grilla

Podobne przepisy

Makaron z mięsem

Średni Do 1 godz.

Pierogi ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

Łatwy Do 1 godz.

Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Łatwy Do 1 godz.

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz.

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Średni Do 2 godz.

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min.

Cannelloni bez wysiłku

Średni Do 1 godz.

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!