0

Składniki

2 Sztuki
Estragon
12 Sztuk
Kiełbasa zwyczajna
4 Sztuki
ząbek czosnku
4 Łyżki
olej słonecznikowy
2 Łyżki
musztarda
2 Łyżki
ocet
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Estragon posiekać wymieszać z olejem czosnkiem, musztardą i octem.
  2. Kiełbaski posmarować mieszaniną z estragonem.
  3. Odstawić na ok.2 godzinki do lodówki od czasu do czasu je obracając.
  4. Następnie odsączyć z marynaty i piec na rozgrzanym grillu.

Opis

pyszne kiełbaski na grilla

Podobne przepisy

Karkówka z grilla

Średni Do 1 godz
Karkówka z grilla

Makaron z mięsem

Średni Do 1 godz
Makaron z mięsem

Pierogi ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

Łatwy Do 1 godz
Pierogi ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Burgery drobiowe fit z botwinką

Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Średni Do 2 godz
Aromatyczna fasolka po bretońsku

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!