Kiełbaska z grilla z cebulą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kiełbaska z grilla z cebulą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F6766-1702057963344.jpeg&w=3840&q=75)
Grillowanie
0
0 / 0
Grillowanie
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 kg kiełbasa podwawelska
3 szt. cebula
3 łyżka przyprawa
Przygotowanie
1
Kiełbasę nacinamy w kilku miejscach ( nie głęboko) następnie posypujemy ja przyprawą, kładziemy na grillu i posypujemy cebulą.
2
Grillujemy ok 30 min od czasu do czasu przewracając aby się nie spaliła.