Kiełbaska nadziana ogórkiem

formularz
Kiełbaska nadziana ogórkiem

0

0 / 0

Oto oryginalny pomysł na kiełbaskę z grilla! Nadziej ją ogórkiem konserwowym i obwiń szlachetną, bogatą w świerkowe aromaty szynką szwarcwaldzką, aby odkryć grillowaną kiełbasę na nowo. Podawaj z frytkami i surówkami.

4

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

6 szt. kiełbasa

3 szt. ogórki konserwowe krakus

12 plast. szynka szwarcwaldzka

6 łyżeczka musztarda

Przygotowanie


1

Kiełbasę natnij wzdłuż pozostawiając jedną nieprzeciętą krawędź.

2

Ogórki pokrój wzdłuż na ćwiartki.

3

Środek wysmaruj musztardą, kolejno włóż ogórka i owiń 1-2 plastrami szynki. Zgrilluj.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły