Kiełbasa zapiekana z gorgonzolą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kiełbasa zapiekana z gorgonzolą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973993154.jpeg&w=3840&q=75)
proste połączenie o niezwykłym smaku
0
0 / 0
proste połączenie o niezwykłym smaku
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. przyprawa do dań z grilla
2 szt. kiełbasa śląska
5 dag. gorgonzola
Przygotowanie
1
Kiełbasę nacinamy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Gdy zacznie puszczać tłuszcz, wyjmujemy i posypujemy przyprawą do grilla z dwóch stron. Wkładamy z powrotem do piekarnika i pieczemy na złoty kolor. Po wyjęciu ciepłą kiełbasę smarujemy odrobiną gorgonzoli. Podawać z keczupem.