0

Składniki

1 Szczypta
Przyprawa do dań z grilla
2 Sztuki
Kiełbasa śląska
5 Dekagramów
Gorgonzola
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kiełbasę nacinamy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Gdy zacznie puszczać tłuszcz, wyjmujemy i posypujemy przyprawą do grilla z dwóch stron. Wkładamy z powrotem do piekarnika i pieczemy na złoty kolor. Po wyjęciu ciepłą kiełbasę smarujemy odrobiną gorgonzoli. Podawać z keczupem.

Opis

proste połączenie o niezwykłym smaku

Podobne przepisy

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Grillowany bakłażan

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowany bakłażan

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!