0

Składniki

3 Szczypty
sól
2 Szczypty
pieprz
500 Gramów
Kiełbasa biała
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
cebula
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kiełbasę pokroić na mniejsze kawałki i ponacinać wg uznania.
  2. Na rozgrzanej patelni kawałki kiełbasy podsmażyć.
  3. Cebulę i paprykę oczyścić i pokroić.
  4. Do podsmażonej kiełbasy wrzucić cebulę, chwilę podsmażać.
  5. Dodać paprykę, chwilkę smażyć, posolić i popieprzyć do smaku.
  6. Podawać z pieczywem.

Opis

kiełbaska smażona z dodatkami

Podobne przepisy

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz.

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz.

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min.

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz.

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz.

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz.

Łosoś saute z ogórkiem

Łatwy Do 1 godz.

Samosy - indyjskie pierożki

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!