0

Składniki

3 Szczypty
sól
2 Szczypty
pieprz
500 Gramów
Kiełbasa biała
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
cebula
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kiełbasę pokroić na mniejsze kawałki i ponacinać wg uznania.
  2. Na rozgrzanej patelni kawałki kiełbasy podsmażyć.
  3. Cebulę i paprykę oczyścić i pokroić.
  4. Do podsmażonej kiełbasy wrzucić cebulę, chwilę podsmażać.
  5. Dodać paprykę, chwilkę smażyć, posolić i popieprzyć do smaku.
  6. Podawać z pieczywem.

Opis

kiełbaska smażona z dodatkami

Podobne przepisy

Polędwiczki z warzywami

Przepis
Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!