0

Składniki

3 Szczypty
sól
2 Szczypty
pieprz
500 Gramów
Kiełbasa biała
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
cebula
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kiełbasę pokroić na mniejsze kawałki i ponacinać wg uznania.
  2. Na rozgrzanej patelni kawałki kiełbasy podsmażyć.
  3. Cebulę i paprykę oczyścić i pokroić.
  4. Do podsmażonej kiełbasy wrzucić cebulę, chwilę podsmażać.
  5. Dodać paprykę, chwilkę smażyć, posolić i popieprzyć do smaku.
  6. Podawać z pieczywem.

Opis

kiełbaska smażona z dodatkami

Podobne przepisy

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Polędwiczki z warzywami

Przepis
Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Syciliaano Paradizo

Przepis
Średni Do 1 godz
Syciliaano Paradizo

Samosy - indyjskie pierożki

Przepis
Średni Do 1 godz
Samosy - indyjskie pierożki

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Spaghetti z sosem pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti z sosem pomidorowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!