Kiełbasa z cebulką i serem

m7
Kiełbasa z cebulką i serem

1

0 / 0

Coś na szybko , na ciepło

6

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

4 szczyp. sól

3 szczyp. pieprz

500 g kiełbasa toruńska

300 g ser żółty

2 szt. cebula

3 łyżka olej

Przygotowanie


1

Kiełbasę pokroić na kawałki po skosem, podsmażyć na oliwie.

2

Dodać pokrojoną cebulę i podsmażać do jej miękkości.

3

Ser zetrzeć na tarce i dodać do kiełbasy i cebuli.

4

Mieszać do momentu roztopienia się sera, doprawić do smaku. Podawać z pieczywem

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

Białka

b/d

Węglowodany

b/d

Tłuszcze

b/d

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły