Kiełbasa z cebulką i serem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kiełbasa z cebulką i serem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975638334.jpeg&w=3840&q=75)
Coś na szybko , na ciepło
1
0 / 0
Coś na szybko , na ciepło
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
4 szczyp. sól
3 szczyp. pieprz
500 g kiełbasa toruńska
300 g ser żółty
2 szt. cebula
3 łyżka olej
Przygotowanie
1
Kiełbasę pokroić na kawałki po skosem, podsmażyć na oliwie.
2
Dodać pokrojoną cebulę i podsmażać do jej miękkości.
3
Ser zetrzeć na tarce i dodać do kiełbasy i cebuli.
4
Mieszać do momentu roztopienia się sera, doprawić do smaku. Podawać z pieczywem