Kiełbasa o smaku szaszłyków.
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kiełbasa o smaku szaszłyków.](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977303077.jpeg&w=3840&q=75)
Kiełbasa o smaku szaszłyków.
0
0 / 0
Kiełbasa o smaku szaszłyków.
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szt. przyprawa do mięsa
1 szt. cebula
2 łyżka musztarda
30 dag. kiełbasa podwawelska
Przygotowanie
1
Kiełbasę pokroić w plasterki. Doprawić przyprawą do szaszłyków. Podsmażyć na oleju. Dodać pokrojoną w plasterki cebulę. Dusić 10 minut. Po tym czasie dodać musztardę i koperek. Wszystko dusić razem kilka minut,mieszając żeby cebula się nie przypaliła.