Kibicuje na okrągło, zdrowo, twarogowo!
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
barteczko.b
![Kibicuje na okrągło, zdrowo, twarogowo!](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699986858478.jpeg&w=3840&q=75)
1
0 / 0
8
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
4 łyżka mąka lubella wrocławska
250 g twaróg półtłusty
1 szt. banan
1 łyżka miód pszczeli
15 szt. borówki amerykańskie
1 opak. cukier waniliowy
2 szt. maliny
1 szt. jajko
Przygotowanie
1
Wszystkie składniki dokładnie rozrobić widelcem w misce na jednolitą masę.
2
Następnie formować kluseczki dwoma łyżeczkami i kłaść na gorącą wodę.
3
Zmniejszyć ogień i gotować około 3 minuty, do czasu wypłynięcia. Odcedzić.
4
Podawać z miodem i sezonowymi owocami. Mmm, palce lizać!