1

Składniki

4 Łyżki
250 Gramów
twaróg półtłusty
1 Sztuka
jajko
1 Sztuka
banan
1 Opakowanie
CUKIER WANILIOWY

Dekoracja:

1 Łyżka
miód pszczeli
2 Sztuki
maliny
15 Sztuk
borówki amerykańskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki dokładnie rozrobić widelcem w misce na jednolitą masę.
  2. Następnie formować kluseczki dwoma łyżeczkami i kłaść na gorącą wodę.
  3. Zmniejszyć ogień i gotować około 3 minuty, do czasu wypłynięcia. Odcedzić.
  4. Podawać z miodem i sezonowymi owocami. Mmm, palce lizać!

Podobne przepisy

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Beza z malinami i borówkami

Przepis
Średni Do 3 godz
Beza z malinami i borówkami

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Ciasto kakaowo bananowe

Przepis
Średni Do 3 godz
Ciasto kakaowo bananowe

Drożdżowo-dżemowe rollsy śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Drożdżowo-dżemowe rollsy śniadaniowe

Dyniowo-cynamonowe gofry z serkiem i dżemem cytrusowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Dyniowo-cynamonowe gofry z serkiem i dżemem cytrusowym

Imprezowe mini babeczki z Miodo Kółkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Imprezowe mini babeczki z Miodo Kółkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!