Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pulpety, klopsy, klopsiki – choć nazwy są różne to smak zawsze ten sam! Czy delikatne kulki z mięsa mielonego w sobie pomidorowym mogą być jeszcze lepsze?
10 | Łyżek | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
150 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
100 | Gramów |
bułka tarta
|
|
50 | Gramów |
Natka pietruszki
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszona bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszone oregano
|
|
1 | Łyżka |
ocet
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |