Keczupanga
m7
Soczysta panga w cieście ketchupowym.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
759
kcal
Białka
58
gram
Węglowodany
19
gram
Tłuszcze
51
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Soczysta panga w cieście ketchupowym.
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
3 porcje
Składniki
100 olej
4 szczyp. sól
3 szczyp. pieprz
2 szczyp. papryka czerwona słodka
0.25 szkl. mleko
3 szt. panga
3 szt. jaja kurze całe
5 łyżka ketchup kotlin łagodny
4 łyżka mąka pszenna tortowa
Przygotowanie
Pangę rozmrozić, umyć, pokroić na trzy części.
Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wymieszać.
Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i włożyć je do ciasta. Odstawić na 10 minut.
Smażyć na oliwie około 7-8 minut z każdej strony
Wartości odżywcze na porcję
Energia
759
kcal
Białka
58
gram
Węglowodany
19
gram
Tłuszcze
51
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.