Keczupanga
m7
Soczysta panga w cieście ketchupowym.
0
0 / 0
Soczysta panga w cieście ketchupowym.
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
100 olej
4 szcz. sól
3 szcz. pieprz
2 szcz. papryka czerwona słodka
0.25 szkl. mleko
3 szt. panga
3 szt. jaja kurze całe
5 łyżka ketchup kotlin łagodny
4 łyżka mąka pszenna tortowa
Przygotowanie
1
Pangę rozmrozić, umyć, pokroić na trzy części.
2
Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wymieszać.
3
Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i włożyć je do ciasta. Odstawić na 10 minut.
4
Smażyć na oliwie około 7-8 minut z każdej strony