Keczupanga
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Keczupanga](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976074354.jpeg&w=3840&q=75)
Soczysta panga w cieście ketchupowym.
0
0 / 0
Soczysta panga w cieście ketchupowym.
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
100 olej
4 szczyp. sól
3 szczyp. pieprz
2 szczyp. papryka czerwona słodka
0.25 szkl. mleko
3 szt. panga
3 szt. jaja kurze całe
5 łyżka ketchup kotlin łagodny
4 łyżka mąka pszenna tortowa
Przygotowanie
1
Pangę rozmrozić, umyć, pokroić na trzy części.
2
Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wymieszać.
3
Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i włożyć je do ciasta. Odstawić na 10 minut.
4
Smażyć na oliwie około 7-8 minut z każdej strony