Keczupanga

m7
Keczupanga

0

0 / 0

Soczysta panga w cieście ketchupowym.

9

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

100 olej

4 szczyp. sól

3 szczyp. pieprz

2 szczyp. papryka czerwona słodka

0.25 szkl. mleko

3 szt. panga

3 szt. jaja kurze całe

5 łyżka ketchup kotlin łagodny

4 łyżka mąka pszenna tortowa

Przygotowanie


1

Pangę rozmrozić, umyć, pokroić na trzy części.

2

Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wymieszać.

3

Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i włożyć je do ciasta. Odstawić na 10 minut.

4

Smażyć na oliwie około 7-8 minut z każdej strony

Wartości odżywcze na porcję


Energia

759

kcal

Białka

58

gram

Węglowodany

19

gram

Tłuszcze

51

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły