5

Składniki

3 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
0.5 Litra
Lody śmietankowe
4 Sztuki
Kawa espresso
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zaparzamy kawę espresso wg uznania. Może być z ekspresu, zaparzacza (jak na zdjęciu) lub rozpuszczalna.
  2. Do szklanek wkładamy po 2 -3 łyżki lodów.
  3. Zalewamy gorącą kawą i posypujemy kakao.

Podobne przepisy

Wyborne tiramisu w duecie z niebiańsko lekkim musem czekolad...

Przepis
Średni Do 40 min
Wyborne tiramisu w duecie z niebiańsko lekkim musem czekoladowym z dużą ilością kakao, figą i świeżą miętą

Owocowe szaleństwo grillowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Owocowe szaleństwo grillowe

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Świąteczne brownie z powidłami śliwkowymi

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świąteczne brownie z powidłami śliwkowymi

Kakaowa Babka Wielkanocna

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowa Babka Wielkanocna

Piernikowy Zakątek

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Piernikowy Zakątek

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!