5

Składniki

3 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
0.5 Litra
Lody śmietankowe
4 Sztuki
Kawa espresso
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zaparzamy kawę espresso wg uznania. Może być z ekspresu, zaparzacza (jak na zdjęciu) lub rozpuszczalna.
  2. Do szklanek wkładamy po 2 -3 łyżki lodów.
  3. Zalewamy gorącą kawą i posypujemy kakao.

Podobne przepisy

Wyborne tiramisu w duecie z niebiańsko lekkim musem czekolad...

Średni Do 40 min
Wyborne tiramisu w duecie z niebiańsko lekkim musem czekolad...

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Batoniki śniadaniowe

Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz
Chleb czekoladowy

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!