0

Składniki

1 Szczypta
gałka muszkatołowa
1 Szczypta
Papryka mielona
1 Szczypta
pieprz biały
5 Dekagramów
kawa
2 Dekagramy
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kawę należy dokładnie wymieszać z cukrem. Następnie dosypujemy przypraw do smaku. Całość wsypujemy do tygielka, zalewamy zimną wodą i mieszając podgrzewamy do około 95 stopni.

Opis

Kawa po amatorsku

Podobne przepisy

Grzaniec malinowy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grzaniec malinowy

Kompot wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kompot wigilijny

Milkshake czereśniowo - truskawkowy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Milkshake czereśniowo - truskawkowy

Grog z miodem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grog z miodem

Likier kakaowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Likier kakaowy

Back to Youth

Przepis
Łatwy Do 15 min
Back to Youth

Bazyliszek

Przepis
Łatwy Do 15 min
Bazyliszek

Bloody Margarita

Przepis
Łatwy Do 15 min
Bloody Margarita

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!