Kaszotto z kaszą jęczmienną pęczak, kukurydzą i fasolą szparagową
maspexdigital
Dwie minuty? To nie żarty. Naprawdę tyle wystarczy, aby przygotować przepyszne, warzywne kaszotto. Połączenie wartościowej, jęczmiennej kaszy z kukurydzą i fasolką szparagową to zdrowa propozycja na pełnowartościowy posiłek.
0
0 / 0
Dwie minuty? To nie żarty. Naprawdę tyle wystarczy, aby przygotować przepyszne, warzywne kaszotto. Połączenie wartościowej, jęczmiennej kaszy z kukurydzą i fasolką szparagową to zdrowa propozycja na pełnowartościowy posiłek.
1
Składniki
2 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 opak. kaszotto z kaszą jęczmienną pęczak, kukurydzą i fasolą szparagową
Przygotowanie
1
Podgrzej w mikrofali w 2 minuty albo w 5 minut na patelni. Smacznego!