Kaszotto z kaszą jęczmienną pęczak, kukurydzą i fasolą szparagową
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
maspexdigital
![Kaszotto z kaszą jęczmienną pęczak, kukurydzą i fasolą szparagową](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975976186.jpeg&w=3840&q=75)
Dwie minuty? To nie żarty. Naprawdę tyle wystarczy, aby przygotować przepyszne, warzywne kaszotto. Połączenie wartościowej, jęczmiennej kaszy z kukurydzą i fasolką szparagową to zdrowa propozycja na pełnowartościowy posiłek.
0
0 / 0
Dwie minuty? To nie żarty. Naprawdę tyle wystarczy, aby przygotować przepyszne, warzywne kaszotto. Połączenie wartościowej, jęczmiennej kaszy z kukurydzą i fasolką szparagową to zdrowa propozycja na pełnowartościowy posiłek.
1
Składniki
2 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 opak. kaszotto z kaszą jęczmienną pęczak, kukurydzą i fasolą szparagową
Przygotowanie
1
Podgrzej w mikrofali w 2 minuty albo w 5 minut na patelni. Smacznego!