Kaszotto z kaszą jęczmienną pęczak, kukurydzą i fasolą szparagową

maspexdigital
Kaszotto z kaszą jęczmienną pęczak, kukurydzą i fasolą szparagową

0

0 / 0

Dwie minuty? To nie żarty. Naprawdę tyle wystarczy, aby przygotować przepyszne, warzywne kaszotto. Połączenie wartościowej, jęczmiennej kaszy z kukurydzą i fasolką szparagową to zdrowa propozycja na pełnowartościowy posiłek.

1

Składniki

2 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

1 opak. kaszotto z kaszą jęczmienną pęczak, kukurydzą i fasolą szparagową

Przygotowanie


1

Podgrzej w mikrofali w 2 minuty albo w 5 minut na patelni. Smacznego!

Wartości odżywcze na porcję


Energia

410

kcal

Białka

13

gram

Węglowodany

58

gram

Tłuszcze

13

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły