0

Składniki

2 Szklanki
1 Opakowanie
ingridient
Przecier pomidorowy Łowicz
1 Litr
bulion warzywny
30 Dekagramów
boczek wędzony
2 Szczypty
sól, pieprz
30 Gramów
parmezan
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Podsmażamy drobno pokrojone mięso z cebulą. Tak podsmażone mięso mieszany z surową kaszą i przecierem pomidorowym.
  2. W zależności od (płynności przecieru), podlewamy wodą.
  3. Dodajemy przyprawy i posypujemy startym parmezanem.

Opis

Pyszny przepis na zdrowe jednogarnkowe kaszotto z pomidorami! Receptura przygotowana przez Julkę z MasterChef Junior.

Podobne przepisy

Świdry zapiekane z boczkiem, pomidorami i mozzarellą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świdry zapiekane z boczkiem, pomidorami i mozzarellą

Jednogarnkowe męskie danie z boczkiem i kiełbasą w ketchupow...

Przepis
Średni Do 2 godz
Jednogarnkowe męskie danie z boczkiem i kiełbasą w ketchupowej zalewie

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Tagliatelle Con Ragu' Di Agnello E Carciofi

Przepis
Średni Do 2 godz
Tagliatelle Con Ragu' Di Agnello E Carciofi

Bigos

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos

Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!