Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Obiad w pracy? Każdy wie, że najlepiej sprawdzi się danie jednogarnkowe! Ugotuj kaszotto z dodatkiem wędzonego boczku i cebulki. Dodaj przecier pomidorowy, aby kasza nabrała koloru i aromatu, dorzuć parmezan do smaku i ciesz się smakami inspirowanymi kuchnią polską i włoską!
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Litr |
bulion warzywny
|
|
30 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
30 | Gramów |
parmezan
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |