Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kaszi to przepyszne koreczki z polskich kasz z nadzieniem z sera, warzyw lub owoców morza, albo wędlin owinięte w nori -algi morskie. Podstawowy składnik ? kasze - są bogatym źródłem białka, błonnika, tłuszczy roślinnych i soli mineralnych, a zawarte w nich węglowodany złożone to idealne źródło energii uwalnianej stopniowo podczas trawienia. Algi morskie zawierają mnóstwo witamin i mikroelementów. Tak więc kaszi to nie tylko wyjątkowy smak ale przede wszystkim spichlerz witamin i energii. Kaszi można przygotować w wersji wegetariańskiej lub w wersji wędliniarskiej.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz ziołowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
kasza manna
|
|
100 | Gramów |
Serek do smarowania PHILADELFIA
|
|
0.5 | Szklanki |
Kasza ? pęczak jęczmienny
|
|
1.5 | Szklanki |
woda
|
|
0.5 | Szklanki |
Sos:
|
|
0.5 | Sztuki |
Kostka rosołowa warzywna
|
|
4 | Sztuki |
Prasowany arkusz alg morskich nori
|
|
5 | Sztuk |
śliwki suszone
|
|
0.5 | Sztuki |
gruszka
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka
|
|
0.5 | Sztuki |
ogórek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |