0

Składniki

1 Litr
mleko UHT 3,2%
1 Sztuka
Frużelina wiśniowa
5 Łyżek
cukier
20 Dekagramów
kasza manna
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zagotować mleko i powoli wsypywać kaszę mannę cały czas mieszając,gotować około 2-3 min.
  2. Dosłodzić do smaku
  3. .Przełożyć na talerz i polać frużeliną.
  4. Można jeść na gorąco i na zimno.

Opis

Kasza inny niż zwykle

Podobne przepisy

Crêpe z mascarpone i dżemem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Crêpe z mascarpone i dżemem truskawkowym

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Kakaowa strucla z makiem

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Kakaowa strucla z makiem

Makowiec

Przepis
Średni Do 1 godz
Makowiec

Milkshake czereśniowo - truskawkowy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Milkshake czereśniowo - truskawkowy

Muffiny z jagodami idealne do szkoły

Przepis
Łatwy Do 40 min
Muffiny z jagodami idealne do szkoły

BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Przepis
Średni Do 40 min
BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Babka cytrynowa

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!