Kasza gryczana z pieczarkami i cebulą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_1
![Kasza gryczana z pieczarkami i cebulą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973656270.jpeg&w=3840&q=75)
Brak pomysłu na lunch do pracy? Każdy przepis wydaje Ci się trudny i długi w realizacji? Wypróbuj tę kaszę! Przygotujesz ją szybko i bez najmniejszych trudności, a smak powali na kolana każdego! Deser? Masz z głowy. Wystarczy, że podarujesz sobie i rodzinie mus Tymbark, który jest przepyszny, zdrowy i wygodny w spożyciu. Smacznego!
0
0 / 0
Brak pomysłu na lunch do pracy? Każdy przepis wydaje Ci się trudny i długi w realizacji? Wypróbuj tę kaszę! Przygotujesz ją szybko i bez najmniejszych trudności, a smak powali na kolana każdego! Deser? Masz z głowy. Wystarczy, że podarujesz sobie i rodzinie mus Tymbark, który jest przepyszny, zdrowy i wygodny w spożyciu. Smacznego!
10
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szkl. kasza gryczana
2 szkl. bulion warzywny
2 łyżka oliwa z oliwek
1 szt. cebula biała
400 g pieczarki
1 szkl. groszek zielony
3 łyżka pietruszka
1 łyżka oliwa z oliwek truflowa
1 szczyp. sól, pieprz
1 szt. mus tymbark jabłko, cynamon, kasza jaglana
Przygotowanie
Kaszę ugotować w bulionie lub wodzie. Cebulę zeszklić na oliwie, dodać pieczarki , smażyć razem około 10 min. Dodać ugotowaną kaszę oraz groszek, dusić pod przykryciem ok, 5 min.
Następnie dodać pietruszkę i skropić oliwą truflową.