Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kluczem do przygotowania perfekcyjnego i sycącego gulaszu wieprzowego jest jakość oraz pochodzenie mięsa. Pamiętaj o niezbędnym dodatku do tej mięsnej potrawy — ogórku kiszonym, który nada potrawie delikatnej kwaskowatości. Smacznego!
200 | Gramów |
Kasza gryczana palona
|
|
400 | Gramów |
wieprzowina łopatka
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
250 | Gramów |
cukinia
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
Pietruszka korzeń
|
|
2 | Łyżeczki |
Papryka mielona słodka
|
|
2 | Łyżeczki |
Papryka mielona ostra
|
|
2 | Łyżeczki |
papryka wędzona
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
6 | Sztuk | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Pęczek |
Świeży koperek
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |