Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lubicie regionalne przepisy? Mamy wyjątkową propozycję dla Was! Spore pyzy ziemniaczane o owalnym kształcie, których przyrządzenie wymaga odrobinę czasu, ale są warte zachodu. Pyszne i sycące danie!
1.5 | Kilograma |
ziemniaki
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
500 | Gramów |
Łopatka wieprzowa
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżeczka |
suszony majeranek
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
okrasa: |
|||
300 | Gramów |
Słonina
|
|
1 | Sztuka | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |