Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Urozmaicony przepis na karpatkę? Proszę bardzo! Dodatkowa warstwa z musem truskawkowym znakomicie pasuje do klasycznej budyniowej masy karpatkowej.
500 | Mililitrów |
mleko
|
|
375 | Mililitrów |
woda
|
|
400 | Mililitrów |
mleko
|
|
500 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Kostka |
margaryna zwykła
|
|
180 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
15 | Gramów |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
Krem karpatka
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
0 | Sztuk |
Mus truskawkowy
|
|
2 | Sztuki |
bita śmietana
|
|
2 | Sztuki |
galaretka truskawkowa
|
|
12 | Łyżek |
mąka pszenna tortowa
|
|
5 | Łyżek |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |