Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Uwielbiasz karpatkę, ale znudziła Ci się jej klasyczna wersja? Wystarczy dodać galaretkę, aby urozmaicić ten lubiany wypiek. Mało wysiłku, a świetny efekt.
1 | Szczypta |
sól
|
|
250 | Gramów |
margaryna
|
|
16 | Gramów |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Szklanka |
Woda przegotowana
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
5 | Sztuk |
jaja L
|
|
1 | Sztuka |
KREM:
|
|
1 | Sztuka |
Budyń waniliowy duży
|
|
1 | Sztuka |
Galaretka
|
|
175 | Dekagramów |
margaryna
|
|
0.5 | Litra |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |