Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Karpatka to ciasto, które zawsze się udaje i wszystkim smakuje. Dwa delikatne blaty przełożone pyszną masą budyniową to idealny duet.
200 | Mililitrów |
woda
|
|
200 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.3 | Szklanki |
cukier puder
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
12.5 | Dekagrama |
Masło roślinne
|
|
7.5 | Dekagrama |
Masło roślinne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |