Karp wigilijny z cytrynką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Karp wigilijny z cytrynką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976421391.jpeg&w=3840&q=75)
Karp uprzednio zamrożony już w dzwonkach przygotowany
0
0 / 0
Karp uprzednio zamrożony już w dzwonkach przygotowany
3
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
200 g mąka lubella puszysta tortowa
1 szt. cytryna
Przygotowanie
1
karpia rozmrozić skropić cytryną, przyprawić
2
smażyć na złoty kolor