Karp wigilijny z cytrynką

m7
Karp wigilijny z cytrynką

0

0 / 0

Karp uprzednio zamrożony już w dzwonkach przygotowany

3

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


8 porcji

Składniki

1 szczyp. sól, pieprz

200 g mąka lubella puszysta tortowa

1 szt. cytryna

Przygotowanie


1

karpia rozmrozić skropić cytryną, przyprawić

2

smażyć na złoty kolor

Wartości odżywcze na porcję


Energia

94

kcal

Białka

3

gram

Węglowodany

20

gram

Tłuszcze

b/d

0

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły