Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Karp to nie tylko tradycyjna potrawa świąteczna - można go jeść o każdej porze roku w najróżniejszych wydaniach. Nasza propozycja to przepis na chrupiącego, złocistego karpia w panierce z mąki tortowej i bułki tartej - prosty i smaczny klasyk na wigilię.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
Karp świeży
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
4 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
5 | Łyżek |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |