Inspiracja Adobe Stock
0

Składniki

50 Mililitrów
sok z cytryny
150 Mililitrów
olej
1 Łyżeczka
sól
0.25 Łyżeczki
pieprz
100 Gramów
ingridient
Mąka puszysta tortowa lubella
1 Sztuka
Karp świeży
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Karpia wypatroszyć, pokroić w dzwonki, umyć.
  2. Skropić sokiem z cytryny, posolić i popieprzyć.
  3. Każdy kawałek karpia obtoczyć w mące i usmażyć na gorącej oliwie.

Opis

Prosty w przygotowaniu i smaczny karpik

Podobne przepisy

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Szaszłyki z rybą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Szaszłyki z rybą

Łosoś ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Łosoś ze szpinakiem

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Pulpety

Przepis
Średni Do 15 min
Pulpety

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!