Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Karp panierowany w bułce tartej króluje co roku na moim świątecznym stole. Prosty w przyrządzeniu, pyszny w smaku!:))
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
60 | Gramów |
bułka tarta
|
|
1 | Szklanka |
masło
|
|
1 | Sztuka |
Karp świeży
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |