Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Karp duszony to obowiązkowe danie na każdym wigilijnym stole. Prezentujemy przepis na karpia duszonego, który z pewnością przypadnie Wam do gustu. Karp duszony z cebulką i koperkiem to prawdziwa uczta dla podniebienia.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
karp
|
|
1 | Łyżeczka |
Pieprz cytrynowy
|
|
5 | Łyżek |
mąka pszenna
|
|
100 | Mililitrów |
olej
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Sztuka | ||
200 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
0.5 | Sztuki |
cytryna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |