KARNAWAŁOWY MINI DESER Z GALARETKĄ I PIEGOŁAKAMI

lubella
KARNAWAŁOWY MINI DESER Z GALARETKĄ I PIEGOŁAKAMI

0

3.5 / 2

Pyszna galaretka, która doskonale sprawdzi się na dziecięcym imprezowym stole lub jako karnawałowa przekąska. Posypana Choco Piegołakami będzie efektywnie wyglądać:)

5

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


8 porcji

Składniki

1 szt. galaretka

250 g ser biały

200 g serek waniliowy

15 g cukier puder

50 g lubella mlekołaki choco piegołaki

Przygotowanie


1

Galaretkę przygotuj wg. przepisu na opakowaniu. Do niewielkich pucharków wlej galaretkę do 1/3 wysokości, pozostaw do stężenia.

2

Ser biały zmiksuj z serkiem waniliowym i cukrem pudrem.

3

Na galaretkę nałóż masę serową i udekoruj płatkami.

Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły